// Praktikanter til foråret 2017

Vil du være med til at udvikle Foreningen FISKENS Fritidsjobformidling og få afprøvet dine koordinations- og vejledningsevner?

Vi søger to praktikanter, der brænder for at vejlede unge i udsatte positioner med henblik på at få et fritidsjob, afholde kurser, fundraise til projekter i FISKEN og meget mere!

FISKEN er en frivillig forening, der blev grundlagt på Vesterbro i 1984 og drives af enkelte ansatte samt en række frivillige.  FISKEN opstartede i 2008 FISKENS Fritidsjobformidling (FJF) et tiltag der hjælper unge i udsatte positioner mellem 13-24 år med at få et fritidsjob. Ved at tilbyde hjælp til et fritidsjob, bidrager vi til, at vores brugere kan bygge bro til arbejdsmarkedet, få større selvværd, tjene deres egne penge og opnå et bedre uddannelses- og lønniveau i deres voksne liv.

FJF er en dynamisk indsats, og vi har travlt! Vi søger derfor to praktikanter, der har lyst til at arbejde opsøgende i forhold til strategiske virksomhedssamarbejder, hjælpe de unge i deres jobsøgning samt være med til at udvikle FJF og fundraise for FISKEN.

Dine arbejdsopgaver
Som praktikant bliver din primære opgave at arbejde med udvikling samt koordinering af FJF. Du får dine egne ansvarsområder og deler arbejdet med en anden praktikant. Dine opgaver bliver:

 • Identificere og opsøge lokale virksomheder samt nye strategiske samarbejdspartnere
 • Vejlede unge omkring fritidsjob samt koordinere formidlingen af fritidsjob
 • Være med til at skabe den gode historie om FISKEN via artikler, sociale medier mm.
 • Deltage i rekrutteringen og uddannelse af frivillige jobmentorer
 • Deltage i at fundraise til FISKEN
 • Mulighed for at deltage og udvikle på andre projekter i FISKEN i løbet af praktikken
 • Deltage i og afholde FJF’s jobkurser i København (i det omfang, det er muligt)

Derudover får du

 • Ugentlig vejledning og sparring
 • En 30 timers arbejdsuge, hvor du har en ugentlig fridag
 • Fri i skolernes ferier
 • En uges læsefri – dette aftales med praktikvejlederen
 • Mulighed for at indgå på lige fod med de ansatte i FISKEN, hvor du kommer til at deltage i FISKENS personalemøder, kurser og faglige samt sociale arrangementer

Vi søger
Vi søger dig, som er i stand til at arbejde selvstændigt, der er selvkørende og kan indgå i et lille team af engagerede medarbejdere. Du skal være god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt og have lyst til opsøgende arbejde. Har du erfaring med arbejdet med marginaliserede unge er det en fordel, men vigtigst er, at du har lysten til det!

Det praktiske
Praktikken løber fra mandag, d. 16. januar til fredag, d. 23. juni 2017. Praktikken er ulønnet og der må forventes en smule aftenarbejde/weekendarbejde, som du vil få afspadsering for.

Din daglige arbejdsplads er Foreningen FISKEN på Vesterbro. Vi er en utraditionel arbejdsplads med overvejende yngre ansatte og en uformel tone. Vi er derudover et team, der lægger vægt på, at vi har det godt sammen. Vi er altid åbne overfor gode ideer og nye input, hvorfor du har god mulighed for at få stor indflydelse på dit daglige arbejde. Du kan læse mere om os på www.fisken.org eller www.fritidsjobformidlingen.dk .

Ansøgning
Send din ansøgning og dit CV mærket ”praktikant” til souschef, Muneeza Rosendahl; e-mail: mr@fritidsjobformidlingen.dk senest fredag, d. 28. oktober 2016. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte os på samme mailadresse eller på telefon 22 48 33 80. Der vil løbende blive afholdt praktiksamtaler og ansat praktikanter, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen.

// Kontakt

Foreningen FISKEN

Dybbølsgade 61,
1721 København V.
Telefon: 33 31 97 55
CVR nummer: 29 14 50 67

Souschef, Muneeza Rosendahl
Mobil: 22 48 33 80
E-mail: mr@fritidsjobformidlingen.dk

Erhvervskvinde, Stine Bosse er protektor for FISKEN

© 2012 fritidsjobformidlingen.dk