// Om FJF

Hvem er vi?

FISKENS Fritidsjobformidling er hele Københavns jobformidling for unge mellem 13-24 år. FJF  er et frivilligt tilbud til unge, som ikke på egen hånd kan skaffe et fritidsjob.. De unge kan qua deres baggrund have svært ved at skabe en indgang til det danske arbejdsmarked, hvorfor de henvender sig til FJF. Det kan nemlig være svært at søge job, når man fx kun er 13 år gammel eller ikke har forældre, der kan hjælpe med jobsøgningen pga. manglende danskkundskaber, svag tilknytning til arbejdsmarkedet eller andre udfordringer. Nogle unge har tillige en plettet straffeattest, som kan virke som en stopklods, når der skal søges job. Ved at opsøge FJF tager de unge derfor et frivilligt og aktivt skridt i forhold til at få et fritidsjob og komme ud på arbejdsmarkedet.

Vi tilbyder

FJF tilbyder de unge hjælp til selvhjælp og fortæller ikke kun, men viser også de unge hvorledes de selv kan skabe sig et netværk og indtræde i det danske erhvervsliv. Ved at FJF guider de unge gennem processen, bevarer de gejsten og muligheden for frafald mindskes. FJF yder en håndholdt indsats med fokus på hjælp til selvhjælp.

Fritidsjob, fordi det virker!

Det er FJFs erfaring, at de unge der har fritidsjob klarer sig bedre i deres fremtidige færd og betydeligt mindsker risikoen for at komme ud i kriminalitet. FJFs målgruppe bliver ofte overset i forhold til at være en ressource for det danske arbejdsmarked, men undersøgelser viser tydeligt, at et fritidsjob er vejen frem i forhold til inklusion og integration i det danske samfund.

Du kan læse mere om dette i rapporterne Fritidsjob for Fremtiden (Foreningen Nydansker, 2013) ”Fra fritid til job” (Rambøll, 2009).

 

// Kontakt

Foreningen FISKEN

Dybbølsgade 61,
1721 København V.
Telefon: 33 31 97 55
CVR nummer: 29 14 50 67

Souschef, Muneeza Rosendahl
Mobil: 22 48 33 80
E-mail: mr@fritidsjobformidlingen.dk

Erhvervskvinde, Stine Bosse er protektor for FISKEN

© 2012 fritidsjobformidlingen.dk