// Om at være frivillig i FJF

Når du er frivillig i FJF, er du med til at gøre en mærkbar forskel for udsatte unge

Som frivillig i FJF har du en fast vagt hver uge, hvor du hjælper forskellige unge med at holde vejledende samtaler, skrive en ansøgning og fortælle om regler, rettigheder og meget mere. Derudover indgår du også i værestedsarbejdet, når du ikke har samtaler og har dermed et særligt indblik i mange af FISKENS funktioner.

Arbejdet med de unge er utroligt givende og lærerigt

Du lærer at kommunikere på mange forskellige niveauer med mange forskellige unge, der alle brænder for at få et fritidsjob. Arbejdet kræver, at du som frivillig har en stor del tålmodighed og ikke lader dig slå ud af udfordringer. En stor del af arbejdet handler om at kunne kommunikere med den unge og fastholde hendes/hans motivation – og ikke mindst din egen!

Det er spændende at kunne se en udvikling, en form for fremskridt eller bare en lille åbenbaring hos den unge. For så tænker man jo, at man måske har gjort bare en lille forskel. Det er dét, der er det fede.” Sofie – frivillig i FJF

En frivillig arbejdsplads med fokus på sociale og faglige arrangementer

Når du er frivillig i FISKEN lægger vi stor vægt på, at du skal opkvalificeres i dit arbejde, og ligeledes, at der er tid til smil og grin. Vi holder ca. fem personalemøder om året og et årligt weekendseminar, hvor vi drøfter og arbejder med relevante emner. Derudover holder vi to sociale arrangementer om året, hvor vi har en hyggelig aften uden for FISKENS rammer. (Billedet er fra en tur til Sandholm Lejren i august 2013).


 

 

// Kontakt

Foreningen FISKEN

Dybbølsgade 61,
1721 København V.
Telefon: 33 31 97 55
CVR nummer: 29 14 50 67

Souschef, Muneeza Rosendahl
Mobil: 22 48 33 80
E-mail: mr@fritidsjobformidlingen.dk

Erhvervskvinde, Stine Bosse er protektor for FISKEN

© 2012 fritidsjobformidlingen.dk