// Frivillig i FISKEN 18+

Vær med til at gøre en mærkbar forskel for unge i socialt udsatte positioner

Som frivillig mentor mødes du med din mentee en gang hver til hveranden uge med henblik på at støtte og vejlede din mentee mod job eller uddannelse. Det kan fx være at hjælpe den unge med at afdække styrker og barrierer for at få et job, skrive ansøgninger og CV, opretholde den unges motivation og fastholde den unge i jobsøgningsprocessen samt yde generel håndholdt støtte til den unge.

Faglig udvikling

Når du er frivillig mentor i FISKEN 18+ lægger vi stort vægt på at du er godt klædt på til at indgå i arbejdet som mentor. Du gennemgår et introforløb, hvor vi bl.a. afdækker forventninger, taler om den faglige røde tråd i vores tilgang til og møde med mentees, mentorrollen og værktøjer til relations-opbygning.  Ligeledes vægter vi, at du løbende opkvalificeres i dit arbejde. Derfor afholder vi hver måned supervision, hvor vi bl.a. får oplæg fra eksterne fagpersoner.

Fokus på et positiv, socialt og udviklende arbejdsmiljø  

I FISKEN værtsætter vi et positivt og udviklende arbejdsmiljø. Vi holder ca. fem personalemøder om året og et årligt weekendseminar, hvor vi drøfter og arbejder med relevante emner. Derudover holder vi to sociale arrangementer om året, hvor vi har en hyggelig aften uden for FISKENS rammer.

For at blive frivillig i FISKEN 18+ skal du: 

  • · Være min. 25 år
  • · Have et tolerant menneskesyn kunne indgå i et samarbejde med marginaliserede unge
  • · Kunne fastholde og motivere unge mennesker
  • · Kunne arbejde ud fra den anerkendende tilgang, hvor vi vægter den gode relation og dialog
  • · Være frivillig i min. et år og gerne længere

Hvis du er interesseret i at blive frivillig mentor eller gerne vil høre mere om FISKEN 18+ er du altid velkommen til at kontakte projektkoordinator Casper Jensen på casper@fritidsjobformidlingen.dk eller 42 94 24 53. 

// Kontakt

Foreningen FISKEN

Dybbølsgade 61,
1721 København V.
Telefon: 33 31 97 55
CVR nummer: 29 14 50 67

Souschef, Muneeza Rosendahl
Mobil: 22 48 33 80
E-mail: mr@fritidsjobformidlingen.dk

Erhvervskvinde, Stine Bosse er protektor for FISKEN

© 2012 fritidsjobformidlingen.dk