// Bliv praktikant

Bliv praktikant i FJF

FJF ansætter en studenterpraktikant to gange om året i henholdsvis januar og august måned. Arbejdstiden er 30 timer om ugen med en ugentlig fridag. Praktikken er ulønnet og der må forventes en smule aftenarbejde.

Som praktikant er du med til at hjælpe de unge med at bygge bro til det samfund de også selv er en del af og gøre en konkret forskel for et ungt menneske!

“Jeg har i løbet af mine fem måneder i FISKEN fået lov til at arbejde på en arbejdsplads hvor jeg har haft en stemme. Der har været plads til mig – min faglighed, personlighed og holdninger. Jeg har oplevet at arbejde sammen med dygtige mennesker, på en arbejdsplads hvor tolerance, rummelighed og humor er nøgleord. Jeg har fået lov til at arbejde med unge mennesker, og har fået god viden om de udfordringer mange af FISKENs brugere har som en del af deres hverdag.” Sofie – tidligere praktikant i FJF


Dine arbejdsopgaver
Som praktikant bliver din primære opgave at arbejde med udvikling samt koordinering af FJF. Dine opgaver bliver:

  • Identificere samt opsøge lokale virksomheder samt nye strategiske samarbejdspartnere
  • Vejlede unge omkring fritidsjob samt koordinere formidlingen af fritidsjob
  • Udføre kommunikationsopgaver indenfor trykte, virtuelle og sociale medier
  • Udvikle metoder og den gode historie om FJF
  • Deltagelse i og afholdelse af jobkurser i FISKEN samt på folkeskoler i FJF
  • Deltage i rekrutteringen og uddannelse af frivillige jobmentorer
  • Fundraising til FISKEN

Herudover kommer du også til at indgå som en del af hele FISKEN, hvor du kommer til at deltage i div. møder og udføre ad hoc opgaver.

Vi søger
Vi søger en praktikant, der er i stand til at arbejde selvstændigt, er selvkørende og kan indgå i et lille team af engagerede medarbejdere. Du skal være god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt og have lyst til opsøgende arbejde. Har du erfaring med formidling og arbejdet med marginaliserede unge er det en fordel, men vigtigst er, at du har lysten til det!

Det praktiske
Din daglige arbejdsplads er FISKEN – Værested og FritidsjobFormidling på Vesterbro. Vi er en utraditionel arbejdsplads med overvejende yngre ansatte og en uformel tone. Vi er derudover et forholdsvist nyt team, der lægger vægt på, at vi har det godt sammen. Vi er altid åbne overfor gode ideer og nye input, hvorfor du har god mulighed for at få stor indflydelse på dit daglige arbejde.

Hvis du er interesseret, så send en mail med ansøgning og CV mærket “Praktikant” til Projektleder, Muneeza Rosendahl på e-mail: mr@fritidsjobformidlingen.dk. Vi søger efter praktikanter til foråret fra oktober måned og praktikanter til efteråret fra april måned. Alle ansøgninger bliver gemt.

“Forløbet som praktikant i FISKENs Fritidsjobformidling, har været både interessant og lærerigt. Det har givet meget mening for mig i min hverdag og i forhold til mit studie, hvor jeg savnede kontakt med virkeligheden og erfaring med arbejdslivet. Jeg synes, jeg har fået indblik i en masse nyt omkring ledelse af en forening og et værested, mens jeg føler at min egen indsats har været med til at gøre en forskel for de unge, som jeg har været i kontakt med og den opgave som Fritidsjobformidlingen fortsætter med at løfte.” Anne Katrine – tidligere praktikant i FJF

// Kontakt

Foreningen FISKEN

Dybbølsgade 61,
1721 København V.
Telefon: 33 31 97 55
CVR nummer: 29 14 50 67

Souschef, Muneeza Rosendahl
Mobil: 22 48 33 80
E-mail: mr@fritidsjobformidlingen.dk

Erhvervskvinde, Stine Bosse er protektor for FISKEN

© 2012 fritidsjobformidlingen.dk